martes, 8 de diciembre de 2020

6. El meu esport alternatiu: Colpbol.

 

El meu grup i jo hem triat el colpbol com esport alternatiu. 

La meua raó personal va ser que, durant les pràctiques de Magisteri de l'any passat, els meus alumnes van estar practicant aquest esport durant unes setmanes. A més, ja ho vaig jugar quan cursava Primària, per tant, sé que la majoria dels alumnes ho gaudeixen. Es tracta d'un joc prou inclusiu, que promou la participació de tots, ja que, per a jugar-lo bé, és imprescindible el treball en equip.

Ací us deixe un xicotet cartell on podeu veure les característiques principals d'aquest esport:



I, per si teniu algun dubte, ací us deixe un vídeo del 3er campionat d'Espanya de colpbol:








4 comentarios:

  1. La NOTA de esta entrada es un 8,5. Por un lado, cuenta su experiencia durante las prácticas con el deporte escogido, el "colpbol". Por otra parte, la infografía que ofrece está bastante clara. Sin embargo, yo hubiese añadido brevemente su historia, otras tácticas además del saque, etc. Además, hubiese incorporado un apartado sobre los valores educativos de este deporte alternativo para animar a los lectores a incluirlo en su actividad como futuros docentes.

    ResponderEliminar
  2. Bon dia Noé, aquesta entrada sobre Colpbol és molt interessant. D’una banda, ens has contat el motiu pel qual triares aquest esport, i a més a més amb la infografia has explicat breument en que consisteix aquest.

    Com bé a dit Cristina, haguera estat bé que en la infografia o be a banda, hagueres explicat un poc els valors educatius que tracta aquest esport alternatiu. Això si, jo crec que la infografia està prou completa, ja que la intenció d’aquesta és mostrar al alumnat amb poques paraules i imatges les característiques del joc.

    D’altra banda, m’agradaria felicitar-te per l’apartat de “Campions” a la infografia i el vídeo del final de l’entrada. Ambdues coses em semblen interessants.

    Finalment, per tot el nomenat anteriorment he decidit que la nota que es mereix aquesta entrada és de 9’5.

    ResponderEliminar
  3. Me parece muy interesante la entrada del Colpbol. El diseño de la infografía es fantástico. Me ha gustado que expliques el motivo de porque lo has elegido.
    Lo único que me faltaría es añadir el valor pedagógico que se puede extraer tras la práctica, refiriéndome a alguna capacidad o habilidad física, emocional, cognitiva o social, que podemos potenciar.
    La nota es de un 9.

    ResponderEliminar
  4. Després de llegir aquesta entrada, Noe ens ha explicat a través d'una inforgrafia el deport alternatiu anomenat Colpball. Tant de bo, la informació proporcionada és clara i concisa, però he trobat en falta valors com la igualtat d'oportunitats, la coeducació, l'espèrit col·lectiu... que són molt important transmetre'ls. Tot i això, la meua nota és un 9.

    ResponderEliminar